Zvicra me lajm të rëndësishëm për ata që dalin e hyjnë brenda vendit


Së shpejti, vetëm ata që janë vërtet pozitivë me k oronavirus do të vendosen në k arantinë. Një skenar të tillë e ka prezantuar gazeta “SonntagsZeitung” në botimin e sotëm, duke pasur parasysh me këtë rast “Euroairport”-in e Bazelit.

Kjo për faktin se t estet e k oronës tashmë janë pjesë e jetës së përditshme në Aeroportin Basel-Mulhouse, në pjesën franceze të tij.Siç dihet, aeroporti që u takon tri shteteve: Zvicrës, Francës dhe Gjermanisë, shtrihet në tokën Ffranceze, prandaj në pjesën në fjalë zbatohen prej një muaji masat mbrojtëse të përshkruara nga Ministria Franceze e Shënde tësisë.

Zvicra me lajm të rëndësishëm për ata që dalin e hyjnë brenda vendit,Së shpejti, vetëm ata që janë vërtet pozitivë me k oronavirus do të vendosen në k arantinë. Një skenar të tillë e ka prezantuar gazeta “SonntagsZeitung” në botimin e sotëm, duke pasur parasysh me këtë rast “Euroairport”-in e Bazelit.ditorja.