Zvicra jep Lajmin e shumëpritur për Pan deminë, Ja çfarë do ndodhë

Zvicra jep Lajmin e shumëpritur për Pan deminë, Ja çfarë do ndodhë.

Shteti zviceran është krenare për mënyrën se si ka arritur të kufizojë përhapjen e korr onavirusit brenda kufijve të saj.

Nje kohësisht ka arritur të ruaj ekonominë nga dë met e shkak tuara nga pan demia.Ministrrat u takuan këtë javë me përfaqësues të sektorit të turizmit dhe mikpritjes për të diskutuar se si të fillojë sezoni i turizmit dimëror.“Ishim ballafaquar me diçka për të cilën nuk kishim ide dhe na u desh pak kohë për të kuptuar se çfarë po ndodhte,” tha Effy Va yena, një profesorereshë e bioetikës.

“MeRëndesi është që ne të mund të menaxhojmë situatën,” shtoi ajo. Pandemia në vendin Alpin përfundoi zyrtarisht në mes të qershorit dhe që atëherë 26 kantone kanë vendosur në mënyrë të pavarur mbi masat për të luf tuar infe ksionin,ditorja.