Zvicra hoqi disa vende nga lista me rr ezik të lartë, zb uloni kush mund të udhëtojë atje


Zyra Federale e Shëndetit Publik (FOPH) të hënën azhurnoi listën e saj të vendeve që vlerësohet se kanë një rr ezik të lartë të inf eksionit nga k oronavirus dhe h oqi Belgjikën, Meksikën, Luksemburgun, El Salvadorin, Eswatini (ish-Svaziland), Kazakistanin, Kirgistanin dhe Omanin.

Por në listën e 55 vendeve me rr ezik të lartë shtoi: Kroacinë, Polinezinë Franceze, Guajanën, Libanin, Libinë, Paraguain, San Marino, Trinidad dhe Tobago, Ukrainë dhe Emiratet e Bashkuara Arabe . Sipas rregullave zvicerane, kushdo që hyn në Zvicër nga një prej vendeve në listën e re duhet të shkojë në ka rantinë për dhjetë ditë për të ndihmuar në fre nimin e përhapjes së Covi d-19, ose rr ezikon një gj obë.