E Funditt/ Zvicër Lajm i mirë për të gjithë Mërgimtarët, Ja arsyeja…


Emsale Selmani, juristja shqiptare në Zvicër, rikandidon për këshillin e madh bashkiak të komunës Ostermundigen-it në zgjedhjet e 27 sh tatorit.

Ajo ka mbaruar st udimet master në Universitetin e Freiburgut për Drejtësi dhe të Drejtën Evropiane. Aktualisht punon për Autoritetet gjyqësore dhe të zbatimit të ligjit të Kantonit në Bern.“Unë, si asambleiste e Ostermundigen-it, do të përkushtohem të punoj për barazi dhe drejtësi sociale.

Të dyja janë shtyllat kryesore për një shoqëri funksionale. Do të mbështes çdo qytetar dhe do të jem zëri i të gjithëve. Bashkë me ndihmën tuaj do t’i ndërtojmë kushtet me të mira për komunën tonë!” është slogani i fushatës së Emsale Selmani.