Zgjoheni në mëngjes me duar të fryra ? Mos e konsumoni më këtë ushqim në mbrëmje

Le të thellojmë pak njohuritë tona mbi këtë problem dhe cilët janë ushtrimet e duhura për të eli minura edmën.ShkaqetDuart e fryra mund të jenë pasojë e shumë shkaqeve organike, në një përqindje të mirë, absolutisht kalimtare.

Një nga përgjigjet më të shpeshta që mund t’ju japë specialisti, në rast se i drejtoheni atij duke i treguar që jeni gdhirë me duart e fryra, do të ishte:“Zonjë , ju keni shumë kripë në qarkullim dhe organizmi juaj përgjigjet duke mbajtur lëngjet.

Duke shtuar konsumimin e produkteve të pasura me lëngje si fruta e perime, duke eliminuar produktet në kuti dhe konservat e ndryshme, dhe duke ulur në minimum kripën gjatë gatimit, mund të ndihmojë shumë në eli minimin e duarve te fryra.

Megjithatë, në qoftë se problemi vazhdon duhet të bëhen analiza më të thella për të zbuluar në se problemi i fryrjes së duarve të mos jetë një sinjal i ndonjë sëm. undje më serioze.Pro blemet më veshkat, mëlçinë, reumatizma, patologjitë ka rdiake, prob lemet e qarkullimit venoz dhe të mikroqarkullimit të jashtëm, janë gjithashtu shkaqe të mundshme të duarve të fryra.Edhe i ftohti, ndikon në mënyrë të dukshme, në këtë rast fryrja shoqërohet me ngjyrën mavi të majave.