Zgjidhja ideaIe per shqiptaret! Kjo eshte shtepia qe mund te ndertohet per 8 orë (Video)

Në një kohë kur çmimet e pasurive të paluajtshme po arrijnë kulmin, italiani Renato Vidal ka krijuar një alternativë të shkëlqyeshme për banesat tradicionale.M.A.Di. është një paketë e sheshtë që kushton vetëm 8mije euro, dhe tre njerëz mund ta ndërtojnë një shtëpi nga e para për vetëm 8 orë. Ajo vjen në madhësi të ndryshme, duke filluar nga një shtëpi prej 90 metra katrorësh që kushton 33 mijë dollarë, ndërsa një dizajn prej 275 metra katrorësh kushton 73 mijë dollarë. Të gjitha modelet përfshijnë një banjo me pajisje sanitare, kuzhinë të plotë, shkallë dhe instalime teknike ja dhe pamjet posht shtype rekl,am dhe shikoni,viideon.