Zgjerimi i kufirit detar, Rama reagon për herë të parë: E vërteta e “faljes së detit te greku”

Zgjerimi i kufirit detar, Rama reagon për herë të parë: E vërteta e “faljes së detit te greku”.

Kryeministri Edi Rama ka re aguar lidhur me debatin e fundit për zgjerimin e kufirit detar të Greqisë. “Paditura nuk është argument thonë latinët”.

Kështu e nis Rama statusin e tij të gjatë në Fb,“Kur e vërteta dhe rr ena e kalojnë njësoj lumin dhe kur për më tepër, mjedisi politik e mediatik është i inf ektuar ke qaz, botërisht, nga vi rusi i shp ifjes – f ake news – padituria nuk lu ftohet më si më parë, po u shqehet gjithnjë e më shumë, sipas interesave të inf ormatorëve të të gjitha niveleve e kategorive,” shprehet ai.