Zeshkane Dhe Me Flokë Krejt Dredha Dredha, Kështu Dukej Leonora Jakupi Shumë Vite Me Parë

Zeshkane dhe me flokë krejt dredha dredha, kështu dukej Leonora Jakupi shumë vite me parë. A e mbani mend Leonora Jakupin kur ishte zeshkane?Hape-re.klaamn, dhe shiiko-videonn, Përveç zërit të veçantë, Leonora Jakupi komentohet shumë edhe për stilin e saj unik.Në fillimet e karrierës së saj Leonora ishte zeshkane me flokë më të gjata, ndërsa, me kalimin e kohës ajo e ndryshoi disa herë stilin dhe ngjyrën e flokëve.

Ndërsa, vitet e fundit Leonora u kthye në një biondine, që vazhdon të jetë edhe sot. Më poshtë mund t’i shihni disa fotografi të Leonores sa ishte zeshkane, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.