Zbulon Dashnoren E Burrit 30 Vite Më Të Re, I Dërgon Një Letër Që Meriton Çmim Oskar

Me një burrë me një tullë që i dallohet kilometra larg, me rrudha në fytyrë dhe qafë, me barkun e stërmadh që nuk do t’i bjerë ndonjëherë sepse nuk mund të heqë dorë nga gatimet e shkëlqyera që gruaja e tij, unë vetë, ka përgatitur gjithmonë për të gëzuar fytin e tij.

Kuptimi i vetëm i mbetur nga martesa tashmë… dhe për çfarë grua e dashur tridhjetë vjeçare?Për se k s? Unë nuk mendoj kështu, meqë tani standardi i tij ka rënë shumë saqë më shumë mund të shkaktojë telashe pasi tashmë ka një fiziologji të tillë që vetëm njerëzit e një moshe të caktuar e dinë.

Ndoshta për shkak të tregimeve të tij të bukura? Unë nuk besoj, zonjëzë e dashur, ai e kaloi jetën duke punuar për të paguar huanë që së bashku, me një mijë sakrifica u munduam ta pagonin për blerjen e shtëpisë sonë.Ndoshta për një tekë, për të patur një përvojë shtesë, një tjetër eksperiencë.

Megjithatë, faleminderit, sepse i kam hapur sytë, sepse tani e shoh qartë “rënien” e atij njeriu, të cilit i kam premtuar dashurinë e përjetshme tridhjetë vjet më parë, por tani e kuptoj se të premtosh dashuri të përjetshme është një e madhe, gënjeshtër.Kjo sepse kur martohesh, injorohet fakti se shpesh aksi dentet mund të ndodhin dhe ju përfaqësoni këtë për mua, kështu që ju mund të vazhdoni.