Zbulohet arsyeja pse ranë 25 mijë euro në lagjen e varfër, e pabesueshme ç’ka ndodhur


Zbulohet arsyeja pse ranë 25 mijë euro në lagjen e varfër, e pabesueshme ç’ka ndodhurNjë ngjarje e pa za ko ntë u regjistrua në një lagje të varfër në Hong Kong.

Kalimtarët u shtynë të mblidhnin kartëmonedhat që po fluturonin nga një ndërtesë.Ngjarja ndodhi në një lagje punëtorësh, dhe personi që i hodhi paratë u a r re st ua nga p oli cia për pr ish je rendi.Ai quhet Uong Çing-kit, 24 vjeç, dhe njihet si “Mjeshtër Monedhash Virtuale” , pasi ka një kompani që reklamon monedhat digjitale, si Bitkoin.

P o li cia mendon se ai ka hedhur rreth 25 mijë euro të prera në kartëmonedha dhjetëshe.Zbulohet arsyeja pse ranë 25 mijë euro në lagjen e varfër, e pabesueshme ç’ka ndodhur,ditorja.