Zbulimi i fundit nga profesori Rus : Forconi sistemin imuunitar për vetëm 15 sekonda, përsëriteni këtë cdo

Zbulimi i fundit Forconi sistemin imuunitar për vetëm 15 sekonda..

Profesori i njohur nga Moska, Ser gei Bubno vskiym, zbulon metodën e tij inovative për të rritur sistemin imuunitar.

Ai pohon se futja e këmbëve në një banjë të ftohtë me akull për 10-15 sekonda sapo të ktheheni në shtëpi pas punëve mund të forcojë sistemin imunitar dhe ta ndihmojë atë të luftojë ftohjet e zakonshme dhe gripin!Një tjetër studim anglez tregoi se dushet e përditshme me ujë të ftohtë rrisin numrin e qelizave të bardha të gja kut që lu ftojnë sëm. undjet,ditorja.

Domethënë, ekipi i studiuesve në Institutin e Kërkimit të Thrombozës në Britani zbuloi se ndërsa trupi përpiqet të ngrohë vetveten gjatë dhe pas dushit me ujë të ftohtë. Shkalla metabolike përshpejtohet dhe sistemi imunitar aktivizohet dhe kështu shkakton rritjen e numrit të bardhë qelizat e gjakut.

Kjo është ajo që duhet të bëni për të rritur sistemin tuaj imunitar: Ju duhet të mbushni vaskën apo një kove me ujë të ftohtë. Pastaj, shtoni sa më shumë kube akulli që mundeni, dhe vendosni këmbët në të për 10-15 sekonda.Ju duhet të përsërisni këtë teknikë çdo natë në kohën e gjumit dhe do ta forconi sistemin imunitar me shpejtësi.