Zbulimi i fundit, ekspertët : Konsumoni 1 kokërr mollë jeshile esëll në mëngjes, ja se cfarë pro blemi kuron

Mollët jeshile mund të jenë njësoj të shëndetshme me mollët e kuqe, por shija e tyre është pakëz majo she dhe e ëmbël në të njëjtën kohë.

Mollët jeshile janë një frut i shëndetshëm që ofron shumë përfitime për organizmin dhe lëkurën. Ato janë të pasura me fibër, minerale dhe vitamina. Përfitimet që vijnë nga këto fruta janë të larmishme.

Përmirësojnë tretjen,Mollët jeshile me gjithë lëkurë përmbajnë shumë fibër dhe përmirësojnë tretjen.Kur të hani mollë jeshile, hajeni me gjithë lëkurë për të marrë dyfishin e vlerave.Molla jeshile ndihmon në procesin e pastrimit dhe e mban mëlçinë të shëndetshme e të mbrojtur.Lajeni mirë përpara se ta hani, duke përdorur sodë buke ose uthull të tretur në ujë.

Kanë Pak YndyrnaMollët jeshile kanë një nivel të ulët yndyrnash dhe ndihmojnë për qarkullimin e gja. kut në organizëm.Qarkullimi i mirë parandalon sëm. undjet e zemrës.Mollët jeshile janë të pasura me vitaminë K, e dobishme kundër mpiksjes së gja. kut.Burim i pasur i vitaminës A dhe C Mollët jeshile janë një burim i shkëlqyer i vitaminës C,ditorja.