Zbardhet SMS-Ja E Fundit Që U Çoi Prindërve I Riu Me Ko.rona I Cili U Hodh Nga Ballkoni..(Foto)

I riu i he dhur dhe nena e tij. Zbardhen detaje shokuese nga vetv*rasja e 29 vj eçarit nga Durrësi, Xhino Koça, i cili u hodh nga kati i 3-të i spi.talit “Shefqet Ndroqi” rreth 3 javë më parë.

29-vj eçari kishte rreth një vit me probleme të shëndetit mendor dhe faktet e zbuluara tregojnë se ai kishte kohë që po e planifikonte vetv*rasjen. Përpara se të hidhej nga dritarja e spitalit, ai u ka dërguar prindërve një mesazh, të cilin kishte kohë që e ruante në telefon. Në SMS-në e fundit shkruante se kishte vendosur ti jepte fund jetës pasi kishte bërë gjëra përtej limiteve të tij.

“Takohemi në botën tjetër”, bën me dije fax news, se shkruhej në fundin e mesazhit të tij.Një tjetër detaj dyshues është se libri i fundit që i riu po lexonte në momentet e fundit ishte ‘Testamenti’. Ky libër mbyllet me vetv *rasjen e personazhit kryesor i cili është hedhur njësoj si Xhino, nga një lartësi e konsiderueshme.

I riu që tronditi kryeqytetin dhe të afërmit, është djali i një familjeje të njohur intelektualësh në Durrës, ku nëna e tij Lira është stiliste, kurse babai i tij Leonard Koça, është kreu i një Njësisë Administrative.