Xhensila Myrtezaj bëhet nost algjike, publikon foton e rrallë nga fëmijëria

Xhensila Myrtezaj bëhet nostal gjike, publikon foton e rrallë nga fëmijëria.

Nosta lgjia është ajo që të kthen pas në të shku arën për të kujtuar se kush jemi dhe nga vijmë.Edhe Xhensila Myrtezaj, si një nga vajzat më të dashura të showbizit, nuk i ka shp ëtuar kësaj ndjesie.Ajo na kthen pas në kohë në fëmijërinë e saj, teksa ka publikuar një foto të disa viteve më parë.E veshur me një xhup të trashë me pamje tejet serioze.“Kujtime”, shkruan këngëtarja krahas fotos.