”Xhemal” dhe ”Ojky” takohen pas shumë kohësh, por aktori merr kritika nga ndjekësit e tij, ja arsyeja

Seriali ‘Bija ime’ që u transmetua në tv Klann u ndoq me interes nga puliku shqiptar.
Në qëndër të telenovelës ishte një vajze të vogël e cila quhej Ojky dhe luhej nga aktorja më e vogël në moshë e njohur dhe për publikun shqiptar Beren Gokyildizz.
Dhe së fundmi ajo është takuar me aktorin me të cilin luajti në këtë serial Serhat Teomann.Ata kanë bërë një foto të cilën e kanë publikuar në rrjete sociale. hаре rek!lamn, раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.