Xenit i eshte rritur kaq shume djali, shikojeni sa shume i ngjan

Ka vite që shtë prezent në skenën muzikore, ku numëron shumë këngë e bashkëpunime të bukura.

Në këtë mes vlen të përmenden bashkëpunimet me këngëtaren e madhe Shyhrete Behlulin.
Krahas jetës së suksesshme muzikore, edhe jeta familjare e Xenit ka qenë çdo herë në nivel.
I martuar me një grua bukuroshe, e baba i tre fëmijëve Korabit, Edonës dhe Ledionit, ja si duket djali i tij, k1ikko poshtt re’klamn dhe shikojeni,foton.