Vr asje apo vetëvr asje e biznesmenit shqiptar, prindërit: U fiksua gjatë karantinës, thyente telefona, shihte njerëz të padukshëm

Vr asje apo vetëvr asje e biznesmenit shqiptar, prindërit: U fiksua gjatë karantinës, thyente telefona, shihte njerëz të padukshëm.

Keto dite poli.cia jep detaje të tjera mbi vetvr asjen e milionerit Eugert Lazaj, i cili u gjet i pajetë nga të afërmit në vilën luksoze në Rrolling Hill.Në vijim të hetimeve që po kryhen nga agjentët e kr imeve, njoftohet për gazetën “Si” se laboratori i kr iminalistikës ka konfirmuar se arma me të cilën 37 vjeçari u vetqelluaa, i përket shtetasit me inicialet R.P.

Armaa,është tregoi një burim zyrtar i gazetës “SI” dhe me numër serial Z… Burimet thanë për gazetën “Si” se kur policia e ka pyetur shtetasin R.P, ai ka thënë se piis toleta i kishte h umbur prej 20 muajsh dhe këtë fakt e kishte pohuar para policisë dhe prokurorisë. “Nuk e njoh Eugert Lazajn”, – ka këmbëngulur ai në një deklaratë të marrë për sqarimin e kësaj ngjarjeje.