Vjen përgjigjja përfundimtare që do të rehatoj të gjithë femrat : Kur duhen lyer flokët, para apo pas plazhi, mësojeni

Vjen përgjigjja përfundimtare që do të rehatoj të gjithë femrat : Kur duhen lyer flokët, para apo pas plazhi, mësojeni.

Mënyra më e mirë për të nisur verën është duke i dhënë një prekje të re look-ut tuaj dhe sigurisht që ndryshimi duhet të nisë nga flokët, më konkretisht nga ngjyra e tyre.

Apo duhen lyer pas plazhit, atëherë ekspozimi për një kohë të gjatë në diell, temperaturate e larta, kripa e detit dhe uji i pishinave kanë dëmtuar jo pak flokët tuaj.

Natyrshëm lind pyetja: kur duhen lyer flokët, para apo pas plazhit?

Lexo edhe: Për një ditë të mbarë bëni këto 5 gjëra kur zgjoheni

Sipas ekspertëve, keni gabuar gjithmonë pasi flokët duhen lyer para se të shkoni në plazh. Bojrat kanë në përmbajtjen e tyre filtra UV që mbrojnë flokun nga rrezet e dëmshme të diellit, si dhe e mbajnë atë të hidratuar.

Flokët e palyer janë më të predispozuar për t’u dj egur më shpejt dhe këputur.

Është e këshillueshme që në fiilim të heqim toksinat dhe pastaj të fillojmë përdorimin e produkteve , sepse me toksinat në lëkurë, produktet funksionojnë vetëm në masën 20 – 30 %.

Më vonë filloni trajtimin kundër zbokthit, rënies apo yndyrës.