Vjen paralajmërimi i Ilirit, Ja cka do të ndodh në Big Brother pas..

Paralajmërimi i fortee i Ilirit në Big Brother. Balerini shqiptar Ilir Shaqiri ka paralajmëruar namin pas Vitit të Ri po shkon drejt përfundimit dhe gara mes banorëve është intensifikuar.

Gjatë ditës së djeshme, Iliri ka paralajmëruar se pas Vitit të Ri do të bëhet nami në shtëpi. Këtu pas Vitit të Ri do të bëhet nami, tha Iliri.

Monika ishte ajo që e pyeti Ilirin se çfarë do të ndodh. Iliri iu përgjigj se do të hiqen maskat, kushdo që i ka, eshte shprehur keshtu.