Vjen paralajmërimi i fortë, Fundi i muajit janar do të jetë i tme-rrshëm…(Foto)

Mendoj se rënien reale të shifrave do të nisim ta shohim nga muaji prill, kur të kemi dhe një va ksinim më të gjerë të popullatës, eshte shprehur ai. Pastaj ndërsa shkojmë në maj, qershor dhe korrik, drejt fundit të tremujorit të dytë të vitit 2021, atëherë them se do të fillojmë të shohim ndryshime fantastike, shtoi ai.

Sipas Faucit, vendi praktikisht nuk doli kurrë nga valaa e parë e së mundjes. Unë as nuk flas më në valee kur përshkruaj shpë/ rthimin e së mundjes.

E shoh më shumë si një vijimësi me dallgë të ndryshme e jo thjesht si një valë që shkon e vjen, thotë kryeksperti amerikan.Fauci ka shpresa se situata do të përmirësohet, por jo se shpejti.