Vjen lajmi se restorantet dhe kafenet do te punojne deri ora 22:00 dhe do te fillojne ora…

Vjen lajmi se restorantet dhe kafenet do te punojne deri ora 22:00 dhe do te fillojne ora.Prej te henen nga ora 22:0deri në 05:00.

Do të punojë Qeveria dha masën e cila ka të bëj me punën e objekteve hotilerike, marketeve, ushqimeve të shpejta, furave.

Propozimi jonë është që nga ora 22:00 deri në orën 08.00 të mos punoj asgjë, ose prej orës 22.00 deri në orën 05:00. Shiko listen e komunave me posht hap foten dhe del lista.

Vjen lajmi se restorantet dhe kafenet do te punojne Do të punojë Qeveria dha masën e cila ka të bëj me punën e objekteve hotilerike, marketeve, ushqimeve të shpejta, furave,ditorja.