Vjen Lajmi I Mirë Rreth Tërheqjes Së 10-Përqindëshit Nga Trusti


Vjen lajmi i mirë rreth tërheqjes së 10-përqindëshit nga Trusti – Deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës kanë v otuar pr ojektligjin për rimëkëmbje ekonomike. Ky është leximi i parë, ndërsa pritet që së shpejti të v otohet edhe në lexim të dytë.

Me 64 v ota pro, asnjë kundër dhe asnjë abst enim, pr ojektligji është kaluar. Vjen lajmi i mirë rreth tërheqjes së 10-përqindëshit nga Trusti – Deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës kanë v otuar pr ojektligjin për rimëkëmbje ekonomike.