Vjen Lajmi i mirë nga Italia, Ja çfarë thonë Aut oritetet

Vjen Lajmi i mirë nga Italia, Ja çfarë thonë Aut oritetet..

Aut oritetet e shëndetësisë në Itali raportuan se gjatë 24 orëve të fundit në vend janë regjistruar.

Rastee tjera ku 6 vi ktima nga korr onavirusi,(dje ishin 4) për një total prej 35 483 që nga fillimi i emergjencës shën.detësore.Sipas të dhënave nga Ministria e Shëndetësisë Italiane, sot u regjistruan edhe 996 raste të reja pozittiv,( dje ishin 1365) për një total prej 269 214 të prekurish nga Co vi d,transmeton ditorja.

Që prej fillimit të pandemisë në Rajon totali i vde kjeve është 16 865 kurse numri i përgjithshëm i të infe ktuarve ka shkuar në rreth 100 mijëItalia, Mbretëria e Bashkuar dhe Gjermania, të cilat në gusht filluan të tejkalojnë një mijë raste të reja infeksioni në ditë, duket se e kanë ende nën kontroll situatën.