Vjen lajmi fantastik ne lidhje me njohjen e patentave Shqiptare ne Itali

Vjen lajmi fantastik ne lidhje me njohjen e patentave Shqiptare ne Itali. Gjatë mbledhjes së sotme, qeveria ka miratuar vendimin për njohjen e ndërsjellë të lejeve të drejtimit me Italinë me qeellim konvertimi. Vendimi vjen pas vizitës që Edi Rama zhvilloi një ditë më parë në Itali.

Miratimin në parim të marrëveshjes ndryshuese, me shkëmbim notash, të marrëveshjes, ndërmjet këshillit të ministrave të republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së republikës së Italisë mbi njohjen e ndërsjellë të lejeve të drejtimit.

Këshilli i Ministrave Miratimin, në parim, të marrëveshjes ndryshuese, me shkëmbim notash të marrëveshjes, ky po qe eshte nje njoftim i pritur.