Vizitohet tek mjeku shqiptar dhe i thote qe ke prob leme me veshkat por kur shkon vizitohet ne Itali habitet nga fjalet e mjekut italian

Vizitohet tek mjeku shqiptar dhe i thote qe ke prob leme me veshkat por kur shkon vizitohet ne Itali habitet nga fjalet e mjekut italian.

Emigrantja vjen ne Shqiperi per pushime dhe gjate kohes kur gjendet tek te afermit e saj papritur,hape-ree.klamn, dhe shikoje-videon, e lajmit, i fillon një dhi.mbje e forte therese shpine dhe nuk e kuptonte se nga i vinte dh imbja.Te nesermen shkon tek doktori.
Pasi ben viziten ai i thote se ke veshken e zvogeluar dhe duhet ta besh operacion sa me shpejt sepse dh imbjet sa vijn e do te shtohen. Pasi mori il ac per veshkat dh imbjet ishin te njejta dhe keshtu u kthye ne Itali pasi mbaroi pushimet dhe diten tjeter shkoi te bej vizite tek doktori italian.

Pasi beri viziten doktori italin i thote qe nuk ke pro.blem me veshkat, ato i ke ne rregull dhe ndaj ilacet qe ke pire nuk te kan dhene asnje efekt. `Zonje ju keni pro.blem me shtyllen kurrizore pasi vu ani nga reumatizma dhe ne do te japim nje recete per dhi mbjet e shpines qe ju kapin shpesh!`

`Pasi mora ilacet u bera me mire dhe dhi mbjet mu qetesuan`- thote zonja ne fjale
Keshtu me ndodhur sa here qe kam bere ndonje vizite ne shqiperi, ilaceti mi japin tjeter per tjeter eshte hera e 2 qe me ndodh keshtu dhe ndaj kam gjet rehat kur vizitohem ketu ne itali e me bejne derman.