Videoja që po i befasonn te gjithe, askush nuk e gjen dot pse këto pantallona qëndrojnë kështu

Prej disa ditësh i ftohti polar ka “pushtuar” Shtetet e Bashkuara të
Amerikës. Në disa zona temperaturat kanë zbritur nën -30grade celsiius.Ky i ftohtë ka bërë që një video në rrjetet sociaIe. Siç shikohet në foto, disa pantallona që qëndrojnë horizontalisht pa u kapur akund. Nëse mendoni se pas tyre ka ndonjë tel të padukshëm, ku pantallonat janë kapur po ju themi që jo ja dhe video shtype meposht re!klamn dhe, n’diqni pamjen.