VIDEO / Nuk e keni parë kurrë, kjo është Adelina vajza nga martesa e pare e Sabriut

Sabri Fejzullahu është ndër këngëtarët me të dashur për publikun shqiptarë.Në vitet e 80-ta, Sabri Fejzullahu ishte ndër tjerash, edhe vullnetar i aksionit të parë punues “Ibër Lepenci” me qendër në Hajvali.

Këngëtari e aktori i njohur, në këtë aksion, e kishte marrë me vete edhe të bijen, Adelinen, që ishte ende e vogël në moshë Ja dhe nje inqizim i tyre, shtypenii re’klamn dhe shikojeni,videonn.