VIDEO / Dankee Angela, Gjermania hap dyert nga 7 Janari, ja se cilat detaje duhet te keni parasysh

Gjermania ka nevojë për të paktën 260,000 punëtorë të rinj emigrantee çdo vit për të përmbushur nevojat e saj. Vendi që po na merr infermierët, ofron punë edhe në bujqësi, paga deri në 150 euro dita.
Nëse vendi ynë është duke u varfëruar gjithmonë e më shumë, e të gjithë ankohen për mungesën e vendeve të punës, lajme të mira vijnë nga Gjermania, ja dhe te gjitha detajet dhe rregullat e reja per te punuar atje,k1ikojeni reeklaamn dhe n’diqeni videonn.