VIDEO / Çfarë ka brenda mishi i Dynerit? Do “çmendeni” kur ta mësoni

Çfarë ka brenda mishi i Dynerit? Do “çmendeni” kur ta mësoni Sufllaqet janë një ushqim i shpejtë mjaft popullor në Shqipëri i huazuar nga Greqia dhe Turqiaa.
Mishi shërbehet me pite, sallatë, patate të skuqura dhe salca të ndrysme.
Në dukje, kjo pjatë është për të lëpirë gishtat. Në të vërtetë, a do ta dini çfarë ka brenda në mishin që po hani рër me shume,shtypeni meposht katrorin e re;klams dhe pas dy sekondave,hapet,videeo.