Video, 90% e njerëzve nuk e dallojnë leopardinn në këtë foto. Po ju mundeni

Një fotograf, i cili ka arritur të kapi në kamera një leopard të kamufluar në mënyrë perfekte i ka ‘çmenduur’ me sukses njerëzit.

Por fotoja e shkrepur prej fotografit, në fakt fsheh një grabitqaar që pothuajse nuk duket fare.Vetëm nëse e sheh fotonn me imtesii të madhe mund të dallosh leopardin në sfond, per me teper shtypeni re,klamn meposht dhe pas dy sekondave, ju hapet,fotoja tjeter.