Vetëm bonusi shkon 60 mijë dollarë, kjo është paga “e çmendur” nëse punoni në këtë vend

Keni menduar ndonjëherë të jetoni apo punoni në Antarktidë? Departamenti i Antarktikut Australian ka shpallur vende të lira pune për 150 pozicione për specialitete të ndryshme.
Mjafton të sfidoni të ftohtin, jetesa aty nuk është e vështirë. Nëse nuk jeni një kuzhinier i zoti, ushqimin do ta gjeni gati dhe fjetjen e keni të garantuar.
Ja ne cilat sektoree kerkohen puntore, shtypeni katrorin reeklamuess dhe shfaqen, detajet.