Veprimi i Danit duke e përcjell vajzën nuse do t’iu bëjë me lot (FOTO)

Ramadan Krasniqi-Dani, është njëri nga këngëtarët më të njohur të skenës sonë muzikore, që ka shumë këngë hite. Siç është thënë shumë herë, zëri i Danit është i pa krahasueshëm dhe përherë vjen ëmbël e këndshëm.

Gjithsesi, nuk është veç muzika ajo që e mbanë Danin në qendër të vëmendjes. Shpesh përflitet edhe jeta e tij jashtë skenës. Së fundi Dani e ka martuar vajzën dhe shumë nga fotot e martesës së të bijës kanë dalë edhe në rrjete sociale.

Veprimi i Danit duke e përcjell vajzën nuse do t’iu bëjë me lot, Ramadan Krasniqi-Dani, është njëri nga këngëtarët më të njohur të skenës sonë muzikore, që ka shumë këngë hite. Siç është thënë shumë herë.

Së fundi Dani e ka martuar vajzën dhe shumë nga fotot e martesës së të bijës kanë dalë edhe në rrjete sociale,transmeton, ditorja.