Vendosni një letër të lagur brenda lavatriçes, shpëtoni nga ky pro/blem


Vendosni një letër të lagur brenda lavatriçes, shpëtoni nga ky pro/blem.Larja e rrobave do të bëhet më mirë nëse në lavatriçe ju do të vendosni një letër të lagur.Letra e lagur duhet të vendoset përpara se të fusni rrobat.

Pse letrat e lagura?Pasi ato arrijnë që të grumbullojnë copat e vogla të leshit nëpër rroba apo qimet, kështu që nuk do jetë e nevojshme që t’i pastroni pas larjes. Si të veproni?Vendosni jo më shumë se 3 peceta të lagura në lavatriçe.

Vendosni një letër të lagur brenda lavatriçes, shpëtoni nga ky pro/blem.Larja e rrobave do të bëhet më mirë nëse në lavatriçe ju do të vendosni një letër të lagur.Letra e lagur duhet të vendoset përpara se të fusni rrobat. Kur lavatriçja do të fillojë të rrotullohet, letrat do të përzihen me rrobat dhe do të mbledhin flokët dhe leshin.Për çdo larje ju duhet të përdorni letra të reja të lagura në mënyrë që të shihni rezultatet e dëshiruara