Vendosni një copëz qepë në veshin tuaj! Arsyeja do t’ju surprizojë!

Përfitimet e qepës janë konfirmuar nga shumë studime shkencore. Ata nxisin sistemin imunitar, balancojnë hormonet, përmirësojnë shendetinn e zemrës, qetësojnë nervat.
Njihuni me disa nga çështjet shëndetësore që kuron qepa:

Hani një qepë të gjallë sapo të përjetoni shenjat e para të një të ftohti ose gripi, shtoni xhenxhefil dhe mjaltë dhe e pini si çaj.
Qepët do t’ju ndihmojnë të shëroni plagët në lëkurë, mjafton të mbështillni me fashë pjesën që dëshironi.
Vetitë anti-inflamatore të qepëve trajtojnë ënjtjen, ndërsa antihistamina natyrale parandalon reagimet alergjikee.