Vendosni një copë akulli në qafën tuaj dhe shikoni çfarë do ndodhë

Nëse ju jeni si unë atëherë besoj se ju e përdorni akullin vetëm për të ftohur pijen tuaj. Por të gjithë ne e kemi përdorur atë gabim. Natyrisht që ato e ftohin pijen tuaj por shumica e njerëzve nuk e dijnë përfitimin shëndetësor nga akulli?

Ky sekret ka qenë i ruajtur mjaft mirë, por vënia e akullit në një pjesë të caktuar të qafës mund çuditërisht të ju bëjë të ndiheni më të rinj dhe më energjik.
Me vendosjen e akullit në qafë, trupi juaj përtërihet vetvetiu dhe ju bën të ndiheni plot jetë.

Këto janë disa gjëra që mund t’i bëjë:

Përmirson gjumin tuaj;

Ndreq disponimin tuaj;

Shëron sistemin tuaj digjestiv;
Ndihmon në lehtësimin e gripeve;

Lehtëson kokëdhimbjet, dhimbjet e dhëmbit;

Ndihmon në shërimin e sëmundjeve të frymarrjes dhe kardiovaskulare;

Ndihmon problemet me gjëndra tiroide;

Ndihmon ciklin menstrual dhe

Përmirëson shëndetin mental.