Vendosni kete perzierje nën gjuhe dhe te nesermen do te zgjoheni ndryshe

Sipas studimeve të bëra është konstatuar se njerëzit flenë mesatarisht 6 orë në natë, megjithëse është përmendur disa herë që idealja do të ishte të flinit rreth 8 orë në natë.

Trupi i njeriut ka nevojë për 8 orë gjumë sepse kjo është koha e nevojshme që trupi dhe organet të pushojnë dhe ta rifillojnë aktivitetin e tyre në mënyrën më të mirë. Përzierja me kripë Himaljane dhe mjaltë është shumë e dobishme dhe efektive në trajtimin e çrregullimeve të gjumit, ja si duhet ta perdorni, shtypeni posht re,klamn dhe menjeher,shfaqet viideo.