Vendi i BE i jep “Ok” Shqipërisë, sapo vjen lajmi që gëzon çdo shqiptar…

Shqipëria është akoma edhe më pranë çeljes së negociatave me Bashkimin Europian.Lajmi fantastik i ditës së sotme vjen nga Sllovenia e cila mbështet fuqimisht të ardhmen europiane të Shqipërisë duke vlerësuar Qeverinë Rama për reformat dhe plotësimin e kushteve.

“Sllovenia i bashkohet shteteve te tjera dhe është PRO integrimit sa më shpejt të Shqipërisë në BE”, thuhet në njoftimin zyrtar.

Rama ditën e sotme ka zhvilluar një takim me kryeministrin e Sllovenisë, Janez Jansa ku pika kryesore e diskutimit ishte integrimi i vendit tonë në BE.

Shqipëria është akoma edhe më pranë çeljes së negociatave me Bashkimin Europian.Lajmi fantastik i ditës së sotme vjen nga Sllovenia e cila mbështet fuqimisht të ardhmen europiane të Shqipëriisë,ditorja.