Vëllezërit Mziu fotografohen së bashku me gratë e tyre në një foto të vetme, Ja si duken

Vëllezërit Mziu fotografohen së bashku me gratë e tyre në një foto të vetme, Ja si duken, Ata janë vëllezërit më të famshëm në Kosovë.

Fjala është për vëllezërit Mziu të cilët njihen për muzikën që e bëjnë si në klipe ashtu dhe në dasma e ahengje të ndryshme familjare.

Ata kanë qenë të ftuarit e radhës në emisioni e radhës. Mirëpo, gjatë xhirimit të bisedës, ata janë përballë me një befasi. Vëllezërve u kanë hyrë gratë e tyre në emission duke jau bërë një surprizë të këndshme.

Ata kanë qenë të ftuarit e radhës në emisioni e radhës. Mirëpo, gjatë xhirimit të bisedës, ata janë përballë me një befasi. Ju që nuk i njiheni, këto janë gratë e tyre,ditorja.