Vedatin e njihni, por ky është vëllau i panjohur i Vedatit të stupcave që nuk e keni parë më herët

Vedat Bajrami është aktori më i njohur i humorit, me personazhet dhe batutat e të cilit qeshin një publik i tërë.Vedati i “Stupcave”, është përherë aktiv bashkë me koleget e tjerë, duke realizuar projekte e skeqe interesante dhe që gjithashtu ngjallin diskutime

Shpesh, humori i “Stupcave” është “me spec”. Kjo tashmë dihet. A e dinit që Vedati është dhurues gjaku? Ai, bashkë me vëllain e tij Besnikun sot e kanë bërë këtë gjest human.

Ky është një shembull për tu ndjekur. Vedat Bajrami është aktori më i njohur i humorit, me personazhet dhe batutat e të cilit qeshin një publik i tërë.Vedati i “Stupcave”, është përherë aktiv bashkë me koleget e tjerë.

Shpesh, humori i “Stupcave” është “me spec”. Kjo tashmë dihet. A e dinit që Vedati është dhurues gjaku? Ai, bashkë me vëllain e tij Besnikun sot,ditorja.