Vedati publikon foto me gruan, ja sa e bukur eshte

Vedati publikon foto me gruan, ja sa e bukur eshte.Quhet Allmira dhe konsiderohej si një ndër vajzat më të bukura në vend.Allmira është nga Rahoveci dhe aktivitetin si miss e modele e nisi në qytetin e Prizrenit.

Allmira sot është e martuar me aktorin e njohur të humorit Vedat Bajrami. Ata, janë bërë prindër dhe janë shumë të lumtur përkrah njëri tjetrit, Shtype rek lamen dhe shiko,pamje ekskluzive.