Vajzat mbetën pa fjalë nga ai, Ky është 28-vjeçari që erdhi në Përputhen, Ka bizness në…

Ai është nga Maqedonia e Veriut, por prej vitesh jeton në Zvicër dhe ka një firmë me shokun e tij. Arsimi është 28 vjeç dhe është baba i një fëmije.

Djali i tij quhet Lion, është 3 vjec, i cili jeton me nënën e tij në Zvicër. Takimet e tyre bëhen vetëm në fundjavë.

Kjo deklaratë ka lënë pa fjalë vajzat, për të cilat Arsimi tha se janë të gjitha të bukura, por ka simpati më të madhe për Anën, Antonelën dhe Jaseminën.