Vajza Shqiptare Τregon Μákthin: Çfarë më Νdodhi në Dυsh dhe si i Fejuari u Ζhduk…!

Kur shkova ta vizitoja, mjeku u ala.rmua përnjëherë. Ai zbuloi një gùngè me madhësinë e një kokrreje fasuleje, afro 7mm. Sipas mjekut kishte një shans 99% që ajo të ishte e mirë, por unë këmbëngula që të hiqej dhe të bëhej biòpsí. Atë kohë kisha 1 vit e fejuar.

Me një djalë që u morëm me dashuri, por familja e tij nuk më donte sepse unë nuk i kam prindërit.Isha vetëm me motrën, kur morëm rezultatet e biòpsísë. Gunga ishte masë kan. cerogjene. 1 milion pyetje kisha në mendje.U tmèrròva kur dëgjova fjalën ka. ncë r.Si mund ta kisha në shpatull?Jam vetëm 20 vjeçe, si më ndodhi mua kjo? Prisja të më mbështeste i fejuari, por ai në fillim më rrinte afër.

Pastaj nisi t’më shmangej aq sa vjehrra më tha: Keni genin e príshùr. Aty jam ndjerë po aq vetëm sa dita kur mora vesh që prindërit që më vd.iqën në áksídènt nuk do t’i shihja më kurrë. Kam ikur duke qárè nga shtëpia e tyre… Askush nuk më ndoqi, as djali që dashuroja. Gjithçka ndodhi aq shpejt, sa në 2 pasditë isha për vizitë e ditën tjetër u futa në sallë op.erimi.

Pasi më op.eruan, kalova dy javë në spital. Pata pròblème me lëvizjen e shpatullës, por më t.merr ishte pritja e rezultateve e pas op.erimit. M’u duk sikur rilinda kur më thanë se kan.ceri ishte hequr. Por traùmèn e atyre ditëve nuk do ta harroj kurrë. Aq më tepër t’i shpjegoja njerëzve se çfarë kishte ndodhur.Isha dhe ende sot e kësaj dite jam e shqètèsuar për rikthimin e sèm. undjes në trupin tim. Zbulova kush janë njerëzit që vërtet na duan”, shkruan ajo.