Vajza Nga Fieri Rrinte Gjithë Ditën Në Ballkon, Ajo Që Zbuloi Nëna E Sho.Koi…


Ky eshte nje rast shum interesant ku Një vajzë nga Fieri e cila qëndronte gjatë gjithë kohë i ka bërë mjaft përshtypje nënës së saj. Sipas gazetarit të “Aldo Morning Show” vajza qëndronte gjithë kohën në ballkon pasi fliste me komshiun përballë.

Gazetari tha se komshiu ishte i martuar dhe me fëmijë, por gjatë paradites ishin në punë dhe shkollë. Kur nëna e saj ka marrë vesh ç’bënte e bija, e ka dh’u nu ar,Vajza Nga Fieri Rrinte Gjithë Ditën Në Ballkon, Ajo Që Zbuloi Nëna E Sho.Koi, ditorja.