Vajza në foto, tani është një prej këngëtareve më të bukura kosovare

Vajza në foto, tani është një prej këngëtareve më të bukura kosovare.
Ajo është këngëtarja që fillimisht u bë e njohur me këngët e saj për fëmijë. E sot, ajo ka publikuar foton më të ëmbël nga fëmijëria e saj.Ajo edhe tani eshte shume e bukur dhe elegante, Adelina Berisha është edhe tani një këngëtare shumë e suksesshme, per me teper k1iko ne re,klamn meposht dhe shiiko,fotot e saj.