Vajza e vogël merrte çdo ditë në telefon këtë burrë dhe e quante atë ‘baba’. Por kur ai kuptoi se kush ishte, mbeti z emërthyer!

Vajza e vogël merrte çdo ditë në telefon këtë burrë dhe e quante atë ‘baba’.

Një ditë duke shkuar me makine ne pune, telefoni im ra. Nga ana tjetër degjohej zëri i një vajze të vogël.

“Babi, kthehu shpejt në shtëpi, më mungon!”E dija që kjo vajzë e vogël duhet të kishte telefonuar ne numrin e gabuar.Kohët e fundit kam marrë shumë telefonata të panjohura.
Kështu që me mirësjellje iu përgjigja: “I keni rene gabim”. Më pas, e mbylla telefonin.Ditët ne vazhdim, me telefononte i njejti numer dhe kjo me irr itonte.Ndonjëherë, me duhej ti jepja nje pergjigje te a shper telefonuesit dhe nganjëherë me duhej ta inj oroja thirrjen.

Një ditë, i njëjti numër me telefonoi perseri,dhe me qetesi iu pergjigja thirrjes, pasi isha kurioz përse kjo vajzë e vogël vazhdonte të me telefononte.