Vajza E Shkumbinit Dhe Mimozës po mahnite me bukurin e saj

Shkumbin dhe Mimoza Mustafa janë çifti i njohur dhe shumë i dashur për publikun.
Dyshja e famshme ka kohë të gjatë që janë pjesë e skenës muzikore, duke vazhduar akoma të sjellin këngë e hite të bukura.
Ata janë të pëlqyer shumë edhe për bashkëpunimet e tyre të vjetra, duke u cilësuar si çifti që kanë sjellë ‘hite të pavdekshme’.Jo rrallë herë është folur e shkruar edhe për vajzën e tyre Rozafën, e cila mahnite me bukurin e saj, duke hap meposht reeklaamn, shikonii,fotot.