Vajza e dytë e Nysretit e Merites qenka bere nje zonje e vertet (Foto)

Merita e Nysret Muçiqi janë prindër të lumtur të tre fëmijëve, dy vajzave dhe një djali të vetëm, Albatritit, Çifti i njohur i estrades, prej pak vitesh janë bërë edhe gjyshër. Ky status i ri, i ka gëzuar shumë, e kjo vërehet edhe në fotot që i publikojn.Ndersa vajza e dyte eshte bere nje zonje e vertet, dhe ja si po duket,duke k1ikku posht videon, shikoni fotot.