Vajza e bënë Shyhrten ‘nuse’, sa bukur i rri fustani gjatë

Vitet po kalojnë e ajo vetëm po rinohet, herë pas here duke bërë ndryshime të shumta tek vetja.
Shyhrete Behluli është ajo e cila në çdo paraqitje befason me bukurinë natyrale që ka. Edhe këtë fundvit për përgatitje. Shyhretja shpesh po pozon e rregulluar në mënyrë perfekte. Si gjithherë, vajza e saj Njomza zgjedh modelet më të bukura për nënën e saj. Shikojeni sa bukur duket në paraqitjen e fundit,k1ikko re’kklamn pamjen mëposhtê dhe shikoje foton të plotê.