Ushqimet që duhet t’i hani për të shtuar peshë

Konsumoni ushqime me proteina që të shtoni muskuj

Mishi i pulës, mishi i peshkut, vezët, fasulet, djathi, qumështi e shumë produkte të tjera janë burim i madh i proteinave. Provoni të hani proteina gjithmonë para se të flini si p.sh Jogurt apo qumësht me çokollatë.

2. Përdorni pluhur qumështi

Hidhni dhe shpërndajeni pluhurin e qumështit kur ju gatuani. Pjata juaj do të bëhet me kajmak.
Hani vajëra dhe yndyrna të shëndetshme

Vajrat e shëndetshëm si vaji i ullirit, avokado dhe arrat (të cilat kanë yndyra të shëndetshme në to), janë të pasura me vlera ushqimore dhe përmbajnë shumë kalori.