Urime, Lajm i madh sa erdhi nga Gjermania: Ja kur do të hiqen vizat për shqiptaret

Urime, Lajm i madh sa erdhi nga Gjermania: Ja kur do të hiqen vizat për shqiptaret. Raportuesi për Kosovën në Bashkimin Europian, Peter Beyer, tha se liberalizimi i vizave për shqiptaret mund te ndodhe kete muaj, Ai tha se Gjermania e përkrah këtë proces.

Ne e mbështesim procesin e liberalizimit të vizave për shqiptaret dhe them se heqja e vizave mund të ndodhë tjetrin muaj.Për këtë çështje ka folur edhe deputeti tjetër gjerman që tha se Kosova ka plotësuar kushtet për liberalizim, por nuk dihet data e saktë.